به گزارش خبرگزاری شنو، مجتبی خان قیطاقی رییس انجمن موسیقی خراسان رضوی درباره ی ضرورت حمایت از هنرمندان حوزه موسیقی در دوران کرونا روز سهشنبه اذعان داشت : شیوع کرونا شرایط بسیار سخت به فعالان موسیقی این استان تحمیل کرده بطوریکه همه آنان خانه نشین شده و درآمدی ندارند.
وی ادامه داد: هرچند برخی کمکهایی از صندوق اعتباری هنر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به هنرمندان موسیقی انجام شده اما این کمکها کفایت نکرده و نتوانسته خسارت زیاد ناشی از توقف فعالیتهای آنان در دوران کرونا را جبران کند.
رییس انجمن موسیقی خراسان رضوی گفت: ورود فعالان موسیقی به فضای مجازی نیز کمکی به اقتصاد این بخش نکرده. حمایتی از فعالیتهای موسیقی در فضای مجازی هم انجام نشده است. چرا که ساخت برنامه در این فضا و ارایه خدمات استودیویی بسیار گران است و فعالان موسیقی بضاعت مالی برای ساخت چنین برنامه هایی را ندارند.
وی افزود: بیش از ۲۰ هزار نفر فعال موسیقی سنتی، مقامی و پاپ در استان وجود دارند که کسب و کارشان به دلیل شیوع کرونا مختل شده و نیازمند حمایت هستند.
خان قیطاقی با اشاره به فعالیت بیش از ۴۰ آموزشگاه فعال موسیقی در خراسان رضوی ادامه داد: صاحبان آموزشگاه ها نیز در این دوران ناگزیر به پرداخت اجاره و هزینه های جانبی بسیار بودند. برای اینکه چراغ آموزشگاه را روشن نگه دارند، از جیب خود هزینه کرده اند.
وی گفت: تقویت اقتصاد موسیقی، مستلزم تشکیل یک کارگروه حرفه ای و مدیریت بحران فرهنگی و هنری است چرا که آسیب فعالان موسیقی در این دوران متوجه خانواده آنان و میراث موسیقی خطه خراسان می شود. اینکه از محل کارت هنرمندی خود سالی یکی دوبار کمک نقدی دریافت کنند، کافی نیست. بلکه باید حمایت همه جانبه برای تقویت اقتصاد موسیقی انجام گیرد.
رییس انجمن موسیقی خراسان رضوی افزود: شرایط فعالان موسیقی این استان به هیچ وجه خوب نیست . حداقل انتظار آنان از مسئولان فرهنگی، اتخاذ سیاستهایی برای رونق کسب و کار آنها است.
انتهایی پیام/