به گزارش خبرگزاری شنو، همانطور که پیش از این در خبرها اعلام شده بود، ابراهیم اثباتی (نوازنده و آهنگساز تئاتر) و همسر نسیم ادبی بازیگر، دوم بهمنماه بر اثر بیماری سرطان درگذشت. این هنرمند فقید، کار حرفهای خود را از تلویزیون آغاز کرد و سال ۱۳۸۸ سریال «بشارت منجی» به عنوان آهنگساز فعالیت داشته است که توانست با مهارتش، جای خود را میان اهالی فضای تلویزیون مطرح کند. ابراهیم اثباتی توانست با فعالیت در «بشارت منجی» تجربه حرفهای موفقی برای خود رقم بزند و با همکاری در کنار هنرمندان بزرگ سینما و تلویزیون توانست سطح کاریاش را متحول کند و این هنرمند در ادامه مسیرش به فعالیتهایی در حوزه موسیقی نماشی روی آورد به طوری که از وی به عنوان فعالترین آهنگساز و نوازنده در این حوزه یاد میشود و برای کارگردانهای تئاتر معمولا جز سه گزینه اول انتخاب برای آهنگسازی بود.
اما در پی درگذشت این هنرمند محمدالهیاری مدیرعامل دفتر موسیقی فرهنگ و ارشاد اسلامی پیام تسلیتی منتشر کرد که در ادامه در بخشی از این پیام آمده است: «فعالیت مستمر زنده یاد اثباتی در زمینه آهنگسازی و ساخت موسیقی برای آثار نمایشی بیانگر جایگاه این هنرمند گرانقدر موسیقی است.»
ابراهیم اثباتی که از نوازندگان مطرح تنبور بوده از سال ۱۳۶۴ فعالیت حرفهای خود در زمینه نوازندگی را آغاز کرد و در این زمینه از محضر سیدخلیل عالی نژاد بهره برد.
همچنین زندهیاد اثباتی نوازنده دیوان، سهتار، تار، عود و دف نیز بود، طی دوران حیاتش آهنگسازی ۴۳ تئاتر را به انجام رساند.
گفتني است گروه “وصل صوفيان” از سال ۱۳۸۱ به سرپرستی ابراهیم اثباتی تشكيل شده و تاكنون اجراهاي متنوعي در تهران و جشنواره “عرفان” ايتاليا داشته است. در اين گروه هنرمنداني نظير حامد ابراهيمي، مجتبي هيوا، حسين قاسمي، مصطفي محمودي و امجد ابراهيمي همکاری داشتهاند.
این هنرمند که تا سال ۱۳۹۲ قریب به ۴۳ موسیقی تئاتر و چندین موسیقی فیلم ساخته است متاسفانه در میان اهالی موسیقی از مهجوریت خاصی برخوردار بود و آنطور که باید به حق و جایگاه خود در موسیقی ایران نرسید.
انتهای پیام/