به گزارش خبرگزاری شنو ؛ حامد جلیلی مدیر دفتر سرود وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی میگوید: دفتر سرود اداره کل موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، سال ۱۴۰۱ به دستور وزیر ارشاد تاسیس شد. یکی از اهداف تاسیس دفتر سرود، اعتلای بیشتر سرود و حل معضلاتی است که در عرصه سرود در کشورمان وجود دارد. هدف دفتر سرود ساماندهی و ارتقای سطح کیفیِ گروههای سرود و تولیدات آنهاست.
جلیلی با اشاره به برگزاری جشنواره ملی سرود فجر توضیح میدهد: یکی از فعالیتهای اصلی ما در دفتر سرود، برگزاری جشنواره سرود فجر در سطح ملی است. اواخر مهر سال جاری فراخوان این جشنواره منتشر میشود و گروههای کُر، آکاپلا و گروههای سرود میتوانند به صورت حرفهای در این جشنواره شرکت کنند.
وی ادامه میدهد: در جشنواره سرود فجر همه اقشار با هر طیف فکری و مذهبی میتوانند در جشنواره شرکت کنند و هیچ منعی در این زمینه وجود ندارد.
مدیر دفتر سرود تاکید میکند: برند فجر متعلق به وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و وظیفه این وزارتخانه است که در هر بخش هنری، جشنواره فجر را برگزار کند. ایجاد تعامل بین گروهها و ارتقای سطح شنیداری اهالی سرود و مخاطبانِ سرود و اضافه کردن سرود به سبد فرهنگی مردم یکی از اهداف ما در برگزاری جشنواره ملی سرود فجر است.
وی ادامه میدهد: در سال گذشته برای اولین بار در جشنواره موسیقی فجر یک سالن به گروههای سرود اختصاص یافت و استقبال مخاطبان از این اجراها، باعث شد که نیاز به برگزاریِ جشنوارهای اختصاصی در حوزه سرود و البته ذیلِ عنوان «فجر» و در سطح ملی احساس شود. از این رو تصمیم گرفتیم که جشنواره ملی سرود فجر را برگزار کنیم.
جلیلی میگوید: در حال حاضر پوستر و فراخوان جشنواره آماده است که در هفته آینده منتشر خواهد شد. همچنین زیرساختهای لازم مانند سایت هم آماده دریافت آثار گروههای سرود هستند. اهالی سرود میتوانند پس از انتشار فراخوان و براساس قواعدی که در فراخوان جشنواره ذکر خواهد شد، آثارشان را در جشنواره سرود فجر شرکت دهند.