تاریخ : یکشنبه, ۲ دی , ۱۴۰۳ Sunday, 22 December , 2024
4

خلاء در مدیریت موسیقی

  • کد خبر : 25819
  • ۲۸ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۱:۰۷
خلاء در مدیریت موسیقی
علی قمصری نوازنده تار و آهنگساز با بیان این‌که در مدیریت موسیقی خلاءهایی داریم، گفت: وقتی عنان و مدیریت موسیقی دست تهیه‌کننده‌ها و نه خود موسیقی‌دان‌ها باشد، موسیقی‌هایی روی صحنه می‌روند که صرفا پولساز هستند و این‌ها بیشتر در سبک پاپ اجرا می‌شود.

به گزارش خبرگزاری شنو به نقل از ایرنا؛ علی قمصری که به زودی کنسرت مشترکی به میزبانی کاخ سعدآباد با سهراب پورناظری برگزار خواهد کرد اظهار داشت: برخی از خلاءها به سوءمدیریت در بحث آموزش موسیقی برمی‌گردد. به عنوان نمونه، در مدارس خلاء آموزش موسیقی داریم.

وی افزود: اگر کودکان از کودکی در واحدهای آموزشی با موسیقی آشنا شوند، طبیعتا در بزرگسالی با آگاهی و شناخت بیشتری با این هنر مواجه می شوند و شکل فرهنگ با این روند تغییر می‌کند.

در مدیریت موسیقی خلاء داریم

این نوازنده اظهار داشت: بخشی از خلاء موجود هم در برگزاری کنسرت و به نوعی نگاه به موسیقی برمی‌گردد.

قمصری گفت: در خیلی از قطعات که از تلویزیون و در دیگر جاها به طور عام و خاص پخش می‌شود، یک ساز ایرانی هم نیست و این تیشه به ریشه زدن موسیقی ملی است.

مافیا در موسیقی؟!

وی درباره مافیا در موسیقی هم گفت: من نمی‌توانم اسم مافیا را در موسیقی به این نسبت دهم اما طبیعتا وقتی عنان و مدیریت موسیقی دست تهیه‌کننده‌ها و نه خود موسیقی‌دان‌ها باشد، موسیقی‌هایی روی صحنه می‌روند که صرفا پولساز هستند و این‌ها بیشتر در سبک پاپ هستند.

موسیقی پاپ زیاد است چون به گیشه اعتماد وجود دارد

وی خاطرنشان کرد: دلیل زیاد شدن موسیقی پاپ این است که در درجه اول اعتماد به تهیه‌کننده‌ها و اعتماد تهیه‌کننده‌ها به گیشه است و همین سیر معیوبی است.

در خیلی از قطعات یک ساز ایرانی هم نیست و این تیشه به ریشه زدن موسیقی ملی است

در مدیریت موسیقی خلاء داریم

قمصری گفت: با چنین سیر معیوبی، شکل رفتاری مردم نسبت به موسیقی عوض می‌شود و نیازی نیست چند سال طول بکشد و تاثیر آن را در چند ماه می‌بینیم.

فرهنگ شنیداری مردم عوض می‌شود

وی با بیان این‌که فرهنگ شنیداری مردم با این سیر معیوب عوض می‌شود، گفت: در قالب تارنواز ایرانی سفرهایی به شهرهای مختلف داشتم.

در سیستان و بلوچستان مردم موسیقی هندی گوش می‌دهند

وی گفت: به سیستان و بلوچستان که رفته بودم شاهد بودم که موسیقی هندی فقط گوش می‌دهند.

قمصری افزود: موسیقی بلوچ و سیستانی را که در آنجا اجرا کردم و منتشر شد، برای مردم سیستان و بلوچستان جالب بود که چنین موسیقی اصیل ایرانی‌شان تا این حد برای جهانیان جذاب و جالب است و به گفته خودشان خیلی تاثیرگذار بود.

ثبت امتیاز
لینک کوتاه : https://shenonews.ir/?p=25819

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.