به گزارش خبرنگار خبرگزاری شنو یازدهم خرداد ماه مصادف با تولد سرتیپ علی نعمتی می باشد.
امیرسرتیپ علی نعمتی در سال ١٣٢٤ در یکی از روستاهای خوش آب و هوای شهرستان ساوه به دنیا آمد و در دو سالگی به همراه خانواده به تهران مهاجرت نمود.
ایشان بعد از تحصیلات ابتدائی وارد هنرستان موسیقی عالی شدند و در سال ١٣٤٤ موفق به اخذ دیپلم در رشته نوازندگی ترومپت گردید. در سال ١٣٤٤ ضمن تحصیل در رشته آهنگسازی موسیقی نظام به دعوت ارکستر سمفونیک تهران برای نوازندگی فرنچ هورن جذب ارکستر شدند و بعد از تشکیل ارکستر اپرا در ارکستر ندکور نیز به نوازندگی مشغول شدند و تا سال ١٣٥٧ حضورش در ارکستر اپرا ادامه داشت.
نامبرده در سال ١٣٤٥ به علت نیاز سازمان شهربانی به متخصص موسیقی به عنوان دانشجوی سال دوم دانشگاه پلیس به اسخدام شهربانی در آمدند و در سال ١٣٤٧ به درجه ستوان دومی نائل و در سال ١٣٤٨ بعد از اخذ مدرک لیسانس از هنرستان عالی موسیقی در رشته موسیقی نظامی ، عملاً فعالیت خود را در موزیک سازمان شهربانی آغاز نمودند .
وی برای پایان نامه خود سه قطعه سوئیست و یک قطعه مارش و تنظیم یک قطعه والس از آثار چایکوفسکی برای موزیک نظامی را به هیئت ژوری ارائه نمودند و این قطعات در حضور مرحـوم استاد سنـجری، مرحـوم استاد حسـن راد مرد، استاد حسین ناصحی و سایر اساتید هنرستان عالی موسیقی به رهبری ایشان با ارکستر نظامی شهربانی به اجرا در آوردند و مورد تقدیر اساتید قرار گرفتند .
ایشان درجات نظامی را یکی پس از دیگری طی نمودند و در سال ١٣٧٠ به درجه سرتیپی نائل شدند.
وی اولین افسر موزیک می باشند که بعد از سرتیپ مین باشیان بعد از هفتاد سال به این درجه نائل شدند.
نامبرده در مشاغل ناظم موزیک، معمون و فرمانده موزیک و از سال ١٣٦٥نیز به عنوان هماهنگ کننده موزیک شهربانی انجام وظیفه نموده و از سال ١٣٦٩ضمن خدمت در شهربانی به ستاد مشترک ارتش دعوت و هماهنگی کلیه امور موزیک ارتش و نیروهای انتظامی را به عهده گرفتند. و از سال ١٣٧١نیز با داشتن مسئولیت های بالا به عنوان مسئول واحد موسیقی بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس را نیز عهده دار شدند.
ایشان در خرداد ماه سال ١٣٧٤ از سوی شورای ارزشیابی هنرمندان کشور به درجه یک هنری نائل شدند و در آذر ماه همین سال با ٣٠ سال فعالیت صادقانه از خدمت در نیروی انتظامی بازنشسته شدند ولی فعالیتهایشان در بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس تا سال ١٣٨٦ ادامه داشت .
از آثار او می توان به مارش ها و سرودهای دفاع مقدس ، امید، شهربانی، نماز شهربانی ، نیروی امید ما ، صیاد دلها ، خروش و موسیقی فیلم مستند بچه های شلمچه اشاره کرد.
وی متولی تولید، ضبط و انتشار آثار فراوانی در زمینه دفاع مقدس از قبیل ساخت سمفونی حماسه خرمشهر، فلک الافلاک، سرداران و اروند رود به آهنگسازی آقایان مجید انتظامی، کامبیز روشن و دکتر محمد سعید شریفیان بوده است و در طول فعالیتش در بنیاد و به همت وی شش دوره جشنواره موسیقی دفاع مقدس در استان های مختلف برگزار گردیده است.
انتهای پیام/