به گزارش خبرنگار خبرگزاری شنو، سوم تیرماه زادروز فرزاد فرزین، آیدین الفت و ششم تیرماه مصادف با تولد فوزیه مجد و زنده یاد عباس مهرپویا است.
فرزاد فرزین
«فرزاد فرزین» زاده سوم تیرماه ۱۳۶۰ در تهران است. او خواننده، آهنگساز، بازیگر و تنظیمکننده سبک پاپ میباشد. کار موسیقی حرفهای را از سال ۱۳۸۷ با «گروه کروز» آغاز کرد و هفت آلبوم رسمی دارد.
فرزاد فرزین که به نمایندگی از ایران در جشنواره Art-Football شرکت کرده بود، پس از اجرای موفق خود و گروهش، در مراسم اختتامیهٔ این جشنواره جایزهٔ اجرای بهترین قطعهٔ موسیقی را برای قطعهٔ «با تو» از آن خود کرد. او همچنین با «چیکو بنت» موسیقیدان معروف آمریکایی همکاری داشته است.
از آثار فرزاد فرزین میتوان به «برگرد»، «شراره»، «دونه دونه»، «نفس»، «ماهعسل» و… دز زمینه خوانندگی و به سریالهای «عاشقانه»، «مانکن»، «ملکه گدایان» و… اشاره کرد.
آیدین الفت
«آیدین الفت» زاده سوم تیر است. الفت مهندس صدا و مدیر یکی از مجموعههای شناختهشده حوزه مهندسی صدا، صدابردار و ضبط آثار موسیقایی میباشد. او عضو هیئتعلمی و استاد رشته فنآوری صدا در دانشگاه آزاد اسلامی، رئیس هیئتمدیره و مدیرعامل مجموعه شهر صدای پارسیان و استودیو شهر صدا، طراح صدا و بنیانگذار مهندسی صدا در تئاتر در بیش از ۵۰ نمایش اجراشده است. آهنگساز و نوازنده پیانو آلبوم موسیقی نگین در زیرخاک را در کارنامه فعالیتهای خود دارد.
فوزیه مجد
«فوزیه مجد» متولد ۶ تیرماه سال ۱۳۱۷ موسیقیدان، آهنگساز، پژوهشگر موسیقی ایرانی است. او آموختن پیانو را از ۶ سالگی آغاز و تحصیلات ابتدایی را در مدرسه ژانداراک سپری نمود.
او اولین اثر آهنگسازی حرفهای خود را در سن ۱۵ سالگی به سفارش مدرسه «مورتون هال» ساخت که در استودیو کمپانی معروف «هیز مسترز وویس» ضبط شد. روزنامه « لیورپول دیلی پست» دربارهٔ این اثر نوشت.
فوزیه مجد سابقهٔ تدریس در هنرستان عالی موسیقی و انستیتو موزیکولوژی تهران را در کارنامهٔ خود دارد. از دیگر فعالیتهای او میتوان به پژوهش و گردآوری موسیقی نواحی ایران و ردیف دستگاهی موسیقی ایران و نگارش مقالاتی در فصلنامه موسیقی ماهور اشاره کرد.
خبرگزاری شنو تولد هنرمندان موسیقی را تبریک گفته و برای آنها آرزوی سلامتی و روزگار خوش میکند.
عباس مهرپویا
زندهیاد «عباس مهرپویا» متولد ۶ تیرماه ۱۳۰۷ خواننده و مبتکر موسیقی تلفیقی، نوازنده، تنظیمکننده و دکوراتور ایرانی است. در دوران نوجوانی علاقه بسیاری به هنر، خصوصاً موسیقی و هنرهای دستی داشت. مهرپویا ابتدا قدم در عالم موسیقی گذاشت و با فراگیری ساز عود کار خود را آغاز کرد. عود را نزد نوازنده عرب تبار به نام احمد علی شروع کرده و بهسرعت با توجه به علاقه و استعداد ذاتیاش، در نواختن این ساز مهارتی خاص پیدا نمود. و در نمایشهای پیشپرده خوانی معروفی که در دهه ۲۰ در تهران مرسوم بود، بازی میکرد و در حین اجرا ساز عود نیز مینواخت.
در سال ۱۳۴۰ دفتر کار خود را با عنوان دکوراسیون موزیک مهرپویا در سه را شاه بنا کرد، که علاوه بر بخش موسیقی که برای آموزش سازهایی ازجمله: گیتار، سیتار، عود و همچنین آموزش آواز به هنرجویان در نظر گرفته بود. قسمتی دیگر را به حرفه دکوراسیون و هنرهای دستیاش اختصاص داده بود.
از مهرپویا صدها صفحه گرامافون و چهار آلبوم بهصورت کاست منتشرشده است. سه آلبوم با جمعآوری تک آهنگهایی ست که درگذشته به روی صفحه گرامافون ارائهشده بود. یکی از آلبومها «موزیک بدون کلام» است. که مجموعاً در سال ۱۳۵۵ از شرکت کاسپین در ایران منتشر و به بازار عرضهشده است.
روحش شاد و یادش گرامی
انتهای پیام