تاریخ : جمعه, ۲۹ فروردین , ۱۴۰۴ Friday, 18 April , 2025
6

صدای حبیب در شبکه دو

  • کد خبر : 26099
  • ۰۸ تیر ۱۴۰۲ - ۲۳:۱۸
صدای حبیب در شبکه دو
پس از گذشت هفت سال از فوت حبیب محبیان حالا برای دومین بار یکی از آثار او در شبکه‌های رسانه ملی پخش شده، این اتفاق واکنش خانواده‌ی او را نیز در پی داشته است

به گزارش خبرگزاری شنو به نقل از بهمن بابازاده؛ هفت سال پس از مرگ تراژیک حبیب در ایران، ساعاتی پیش قطعه «قبله نما» در شب عید قربان از شبکه دو سیما پخش شد.

این اثر سالها پیش تولید و منتشر شده بود و هرگز در زمان حیات این خواننده اجازه نشر و پخش در صداوسیما را نداشت.

پس از پخش این قطعه از صداوسیما «محمد محبیان» به این موضوع واکنش نشان داد و اعلام کرد هیچ رسانه ای در ایران اجازه استفاده از آثار حبیب را ندارد و از صداوسیما به عنوان رسانه ای «هنر کُش» یاد کرد.

حبیب محبیان ۲۱ خرداد سال ۱۳۹۵ و در حالی که بیش از پنج سال برای فعالیت رسمی در ایران تلاش کرد و موفق به اخذ مجوز نشد، در نیاسته رامسر بر اثر ایست قلبی درگذشت.

ثبت امتیاز
لینک کوتاه : https://shenonews.ir/?p=26099

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.