به گزارش خبرگزاری شنو، لوریس چکناواریان (آهنگساز، رهبر ارکستر، نویسنده و نقاش ایرانی ارمنیتبار) در گفتگو خود، پیرامون آخرین فعالیتهای خود در عرصه موسیقی گفت: خوشبختانه این روزها با توجه به اینکه شاهد کمرنگتر شدن بیماری کرونا هستیم، من هم به صورت جدی تری فعالیتهای موسیقیایی را پیگیری میکنم و امیدوارم هرچه سریعتر بتوانم به صورت رو در رو با مخاطبان ارتباط بر قرار کنم.
کرونا فرصتی برای تفکر بیشتر
وی کرونا را فرصتی برای تفکر بیشتر دانست و اعلام کرد: طبیعتا نه تنها کرونا بلکه هیچ بیماری برای انسان خوشایند نیست.
همه ما ناراحت و غمگین از درگذشت بسیاری از عزیزانمام بر اثر این بیماری هستیم، اما حال باید به این فکر کنیم که چگونه آینده را رقم بزنیم.
رهبر ارکستر ملی ایران در همین رابطه ادامه داد: کرونا به هنرمندان این فرصت را داد که دو سال تنهایی و کم کاری بیشتری را تجربه کنند. این تنهایی اگر منجر به تفکر و خلاقیت آثار هنرمندان شود.
میتوانیم از کرونا به عنوان یک فرصت خوب نام ببریم.
شخصا طی این دو سال بیش از گذشته مطالعه داشتم. سعی کردم تا از تک تک دقایق خانه نشینی استفاده کرده و خودم را به روز کنم.
موسیقی عرصه خلاقیت و همگام شدن با جامعه است
وی عرصه موسیقی را عرصه خلاقیت و همگام شدن با جامعه خواند و افزود: ما به عنوان هنرمند باید همواره به روز باشیم. نباید از هنر جهانی بی خبر بمانیم.
زیرا با توجه به تکنولوژی و راههای ارتباط جمعی جوانان میتوانند به راحتی هر نوع موسیقی در جهان را گوش کنند.
به همین دلیل ما باید سلیقه جوانان را شناسایی کرده و در جهت تقویت آن قدم برداریم.
چکناواریان در همین راستا افزود: وقتی من به عنوان هنرمند در جریان موسیقی روز دنیا باشم، میتوانم اصالت موسیقی ایرانی را همگام با رشد و توسعه موسیقی جهانی پیش ببرم.
تا از این را با نسل جوان ارتباط برقرار کنم، این اتفاق مهمترین چیزی است که هنرمندان باید به آن فکر کنند.
لوریس چکناواریان با اشاره به بازگشایی سینما و تئاتر اضافه کرد: خوشبختانه حال که سینما و تئاتر در پی فراگیری واکسیناسیون کرونا بازگشایی شده اند حال وقت آن رسیده که به بازگشایی کنسرتها نیز فکر کنیم.
جشنواره موسیقی فجر عامل خوبی برای بازگشایی کنسرت ها
به نظر من برگزاری جشنواره موسیقی فجر طی سه ماه آینده میتواند بهترین شروع برای بازگشایی سالنهای موسیقی و کنسرت ها باشد.
هرچند همه ما میدانیم که نباید بیماری کرونا را آسان بگیریم. و نیاز داریم تا حتی اگر سالنها بازگشایی شدند همچون نکات بهداشتی و پروتکلها را رعایت کنیم.
لوریس چکناواریان با اشاره وضعیت خوب جسمانی خود خاطرنشان کرد: خوشبختانه مشکل خاصی ندارم و با توجه به کمرنگ شدن بیماری کرونا برای بازگشت به صحنه موسیقی مشتاق هستم،
این امیدی بزرگ برای همه هنرمندان عرصه موسیقی است که بتوانند بار دیگر مخاطب را از نزدیک همراه با خود داشته باشند.
بیوگرافی لوریس چکناواریان
لوریس هایکازی چکناواریان(زادهٔ ۲۱ مهر ۱۳۱۶ در بروجرد) آهنگساز، رهبر ارکستر، نویسنده و نقاش ایرانی ارمنیتبار است. وی یکی از چهرههای شناختهشدهٔ فرهنگی ایران و ارمنستان است.
لوریس چکناواریان بهعنوان آهنگساز تاکنون بیش از ۷۵ اثر شامل ۶ اپرا، ۵ سمفونی، ۱ اوراتوریو، ۱ رکوئیم، آثاری در زمینهٔ موسیقی کُر، موسیقی مجلسی، موسیقی باله، پیانو و خوانندگی، و همچنین کنسرتوهایی برای پیانو، ویولن، گیتار، سلو و پیپا، در کنار موسیقیهای متن فیلم ساختهاست. او بیش از ۱۰۰ اثر با لیبلهایی مانند آرسیای، فیلیپس، اِمی و ایاسوی منتشر کردهاست.
لوریس چکناواریان بسیاری از ارکسترهای مهم جهان از جمله ارکستر فیلارمونیک ارمنستان، «فیلارمونیک سلطنتی انگلستان»، «فیلارمونیک سلطنتی لیورپول»، «ارکستر مجلسی انگلیس»، «ارکستر سمفونیک لندن» را رهبری کردهاست.
انتهای پیام/