به گزارش خبرگزاری شنو، در پاسخ به جنایتهای متعدد رژیم صهیونیستی از جمله حمله به بخش کنسولی سفارت ایران در دمشق و به شهادت رساندن جمعی از فرماندهان و مستشاران نظامی کشورمان در سوریه، نیروی هوافضای سپاه دهها فروند موشک و پهپاد را بهسمت اهداف معینی در داخل سرزمینهای اشغالی شلیک کرد.
این عملیات در پاسخ به حمله روز ۱۳ فروردین رژیم صهیونیستی به کنسولگری ایران در دمشق و شهادت مستشاران ارشد ایرانی در این کشور انجام شد.
۲۲ فروردین ماه رهبر معظم انقلاب اسلامی در خطبههای نماز عید فطر با اشاره به حمله رژیم ددمنش به کنسولگری ایران در دمشق تأکید کردند: «در عرف جهانی حمله به کنسولگری و سفارت هر کشور، حمله به خاک آن کشور محسوب میشود و رژیم سرتاپا خباثت صهیونیستی باید برای این جنایت تنبیه شود و خواهد شد.»
امیرحسین سمیعی آهنگساز و خواننده موسیقی کشورمان که مدیرکل دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی را هم برعهده دارد، در قالب یک استوری برگرفته از آیات مبارک سور انفال قرآن کریم نوشت: «وَما رَمَیتَ و لَکِنَّ الله رَمَی»
آنچه مدیرکل دفتر موسیقی در صفحه شخصیاش منتشر کرده، بخشی از آیهی ۱۷ سوره انفال است که به قدرت الهی در حمایت از پیامبر در جنگها اشاره دارد. در ادامه متن کامل این آیه و شرحی بر آن را میخوانید:
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ
فَلَمْ تَقْتُلُوهُمْ وَلَٰکِنَّ اللَّهَ قَتَلَهُمْ ۚ وَمَا رَمَیْتَ إِذْ رَمَیْتَ وَلَٰکِنَّ اللَّهَ رَمَىٰ ۚ وَلِیُبْلِیَ الْمُؤْمِنِینَ مِنْهُ بَلَاءً حَسَنًا ۚ إِنَّ اللَّهَ سَمِیعٌ عَلِیمٌ
(ای مؤمنان) نه شما بلکه خدا کافران را کشت و (ای رسول)، چون تو تیر (یا خاک) افکندی نه تو بلکه خدا افکند (تا کافران را شکست دهد) و برای آنکه مؤمنان را به آزمونی نیکو از سوی خود بیازماید، که خدا شنوا و داناست.
تفسیر آیه ۱۷ سوره انفال:
در روز جنگ بدر، پیامبر(ص) به علی(ع) فرمودند: مشتی خاک و سنگریزه از زمین بردار و به من بده. علی (ع) چنین کرد و پیامبر با خواندن دعایی آنها را به سوی دشمن پرتاب کرد و به صورت معجزه آسایی، طوفانی به پا کرد وباعث وحشتی عجیب در دل دشمن شد.
آری، عامل مهم پیروزی در جنگ بدر، اراده و امداد الهی بود، نه نیروی مادّی و قواعد و تاکتیکهای نظامی و گرنه لشگری اندک و تنها با یک یا دو اسب سوار، چگونه بر سپاهی انبوه و کاملاً مجهّز و دارای یکصد اسب سوار، پیروز میشد؟
«بَلاءٌ»، به معنای آزمایش است که اگر با نعمت و پیروزی باشد، «بلاء حَسَن» است و اگر به وسیلهی مصیبت و مجازات باشد «بلاء سیّیء»، چنانکه قرآن درباره بنی اسرائیل میفرماید: «وَ بَلَوْناهُمْ بِالْحَسَناتِ وَ السَّیِّئاتِ»
انسان اگر با اعتقاد صحیح و در مسیر حقّ حرکت کند و به فرمان الهی تلاش و کوشش کند، امدادهای خداوند را در پی خود دارد، «لِیُبْلِیَ الْمُؤْمِنِینَ مِنْهُ بَلاءً حَسَناً» و وجود او وجودی خدایی میگردد، چنانکه در روایتی خداوند میفرماید:بنده با نافله و کارهای مستحب به مقام قرب رسیده، دست او دست من، گوش او گوش من و تمام اعضا و جوارح او خدایی میشود و آنچه بخواهد، همان میشود.
همچنین حامد جلیلی مدیر دفتر سرود وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی هم در قالب یک استوری نوشت: «ای صاحب ذوالفقار وقت مدد است / راه قدس از کربلا میگذرد / امام زمان (عج) پشت و پناهتان.»