تاریخ : جمعه, ۱۹ اردیبهشت , ۱۴۰۴ Friday, 9 May , 2025
8

«کیانو ریوز» پس از ۲۰ سال دست به گیتار شد

  • کد خبر : 25539
  • ۰۹ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۳:۳۰
«کیانو ریوز» پس از ۲۰ سال دست به گیتار شد
گروه موسیقی راک آلترناتیو «داگ‌استار» با حضور «کیانو ریوز» ستاره سینمای هالیوود به عنوان نوازنده گیتار بیس، پس از ۲۰ سال یک کنسرت موسیقی اجرا کرد.

به گزارش خبرگزاری شنو؛ گروه موسیقی راک آلترناتیو «داگ‌استار» با حضور «کیانو ریوز» ستاره سینمای هالیوود به عنوان نوازنده گیتار بیس، پس از ۲۰ سال یک کنسرت موسیقی اجرا کرد.
به نقل از رولینگ استون، این گروه موسیقی سه‌نفره که در دهه ۹۰ میلادی آغاز به کار کرده بود تا سال ۲۰۰۲ فعال بود، پس از یک وقفه دو دهه‌ای اولین کنسرت خود را در جشنواره «BottleRockK» در شمال کالیفرنیا اجرا کردند.
این کنسرت که نکته قابل توجه آن بازگشت «کیانو ریوز» ستاره هالیوودی به عنوان نوازنده گیتار بیس بود، شامل اجرای ۱۲ قطعه از دو آلبوم این گروه موسیقی از جمله «مای لیتل ویژنری» (۱۹۹۶) و «پایان خوش» در سال ۲۰۰۰ و همچنین آهنگ‌هایی از آلبوم جدید در حال آماده‌سازی این گروه بود.
«ریوز» در مصاحبه‌ای با بیلبورد، درباره بازگشت به عرصه موسیقی گفت: «دلم برای هم‌نوازی تنگ شده بود، دلم برای نوشتن با هم و اجرای برنامه‌های مشترک تنگ شده بود. این چیزی است که من همیشه دلتنگ آن بودم. ما به جایی رسیدیم که دیگر چیزی نمی‌ساختیم و از زمانی که شروع به کار کردیم، احساس خوب، مثبت و خلاقانه‌ای داریم.»
جدیدترین فیلم با بازی «کیانو ریوز» قسمت چهارم فیلم اکشن و دلهره‌آور «جان ویک» است که در آن نقش اصلی را ایفا می‌کند. این فیلم نقدهای مثبتی دریافت کرده و تاکنون حدود نیم میلیارد دلار در سراسر جهان فروخته است.

5/5 - (1 امتیاز)
لینک کوتاه : https://shenonews.ir/?p=25539

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.