تاریخ : جمعه, ۲۰ تیر , ۱۴۰۴ Friday, 11 July , 2025
13
آشنایی بیشتر با فعالیت های زنده یاد«جمشید نجفی»

گفت‌وگو رشیدپور با جمشید نجفی!

  • کد خبر : 10903
  • ۱۱ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۱:۰۸
گفت‌وگو رشیدپور با جمشید نجفی!
جمشید نجفی از خوانندگان پیشکسوت موسیقی پاپ آذربایجان، روز جمعه دهم بهمن ماه بر اثر تصادف دار فانی را وداع گفت.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شنو، همانطور که پیش از این در خبرها اعلام شده بود، «جمشید نجفی» خواننده و ترانه سرا، دهم بهمن‌ماه در سن ۷۰سالگی براثر سانحه تصادف درگذشت. وی همسر «گیتا» خواننده قدیمی بود که از آثار می‌توان به «الو خواهش می‌کنم»، «اگه عشق همینه»، «داش آکل» و «بنفشه» اشاره کرد.

این هنرمند فقید، فعالیت هنری خود را پیش از انقلاب آغاز کرد اما آثار ماندگار او به بعد از انقلاب برمی‌گردد که می‌توان از جمله شاخص‌ترین آنها  به ترانه “خلبانان، ملوانان” ساخته بابک رادمنش اشاره کرد که در سال ۱۳۶۰ و در دوران جنگ تحمیلی تولید شد. نجفی با مهارت‌های خود توانست خود را میان اهالی موسیقی مطرح کند.

او در سال ۱۳۵۱ اولین آلبوم خود را با نام «سلام به لیلی، سلام به مجنون» منتشر کرد. ترانه های پرطرفدار «گیجلر»، «گلدی بابا»، «آخشاملار» و «غروب پاییزه» از آثار ماندگار او است. همچنین وی علاوه بر خوانندگی، در زمینه بازیگری در تئاتر نیز فعالیت می‌کرد اما به کار خود ادامه نداد.

جمشید نجفی

در ادامه رضا رشیدپور مجری تلویزیون در اینستاگرامش در مورد فوت زنده یاد «جمشید نجفی» چنین منتشر کرده بود: «به جامعه هنری و بالأخص به خانواده داغدیده‌اش تسلیت عرض می‌کنم»

رشید پور در ادامه افزود:بسیاری از مردم این مرد نازنین را با اثر کم‌نظیر خلبانان…خلبانان می‌شناختند. مرد نجیب و دوست‌داشتنی بود همین چند هفته‌ی قبل به بهانه‌ای از ایشان در برنامه تلویزیونی یاد کردم. بلافاصله با مهربانی و تواضع برایم پیام فرستاد. در دلم قربانش رفتم و دلم برایش لرزید. مرد صبور. مرد بزرگ.

«پرواز کن…پرواز کن… فرشته حق یارت باد…الله نگهدارت باد…»

انتهای پیام/

ثبت امتیاز
لینک کوتاه : https://shenonews.ir/?p=10903

همچنین بخوانید!

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0

دیدگاهها بسته است.