به گزارش خبرگزاری شنو، از روابط عمومی بنیاد رودکی، در ابتدای این مراسم مینا اکبری جاوید مدیر مرکز آموزش هنری بنیاد رودکی، با اشاره به اهداف و فعالیتهای این مرکز گفت: در سال ۱۴۰۲ بخش آموزش هنرهای تجسمی دوباره فعال شده است، به دنبال آن هستیم تا فعالیتهای آموزشی در حوزه نمایش را نیز با جدیت برگزار کنیم.
وی در ادامه گزارشی از فعالیتهای مرکز آموزش در سال جاری ارائه و به حضور در هفدهمین نمایشگاه بینالمللی گردشگری تهران اشاره و برنامههای سال آینده این مرکز برای افزایش فعالیتهای کارگاهی و آموزشی هدفمند و تخصصی را تشریح کرد.
سید امیرعباس ستایشگر معاون آفرینشهای فرهنگی هنری بنیاد رودکی نیز در ادامه با تاکید بر اهمیت ویژه مرکز آموزش هنری بنیاد رودکی گفت: این مرکز نخستین مرکز رویارویی مخاطبان با بنیاد رودکی است و نیازمند توجه ویژه است. مرکز آموزش میتواند یکی از مهمترین بسترها برای پرورش و معرفی هنرمندان به ارکسترها و مراکز هنری سایر رشتهها باشد تا حوزه کاری برایشان فراهم شود.
در ادامه محمد الهیاری فومنی مدیرعامل بنیاد رودکی با ذکر حدیثی از پیامبر اکرم (ص) به مقام بالای معلمی در تمام ادیان و جوامع اشاره کرد.
وی با حائز اهمیت خواندن مرکز آموزش هنری بنیاد اظهار داشت: این سومین مواجهه من با مرکز آموزش هنری در مدتی است که در بنیاد هستم و این ناشی از اهمیت امر آموزش است. در سال آینده برای این مرکز از لحاظ هویت بصری و فضای محیطی، بهسازی لازم صورت خواهد گرفت تا با ایجاد فضایی شایستهتر پاسخگوی اعتماد اساتید، هنرجویان و خانواده آنها باشیم.
الهیاری فومنی ضمن تاکید بر بالابردن سطح کیفی آموزش بیان کرد: اساتید و هنرجویان سرمایه این مرکز هستند و تلاش میکنیم با تفاهمنامه باهنرستان ها ، دانشگاه ها و تعاملاتی که با سایر مراکز آموزشی برقرار میکنیم به فعالیتهای این مجموعه تنوع ببخشیم. آقای ستایشگر نیز طیف متنوعی از فعالیتها را برای مرکز آموزش پیشبینی کرده که حتما در گفت و گو با مدیر و اساتید مرکز به اشتراک خواهند گذاشت.
اجرای تکنوازی پیانو، دونوازی پیانو و ویولن و گروه نوازی موسیقی ایرانی توسط هنرجویان مرکز آموزش هنری از دیگر بخشهای این رویداد بود.
در پایان این رویداد با حضور مدیرعامل و معاونین بنیاد رودکی از اساتید مرکز آموزش هنری تقدیر به عمل آمد.