به گزارش خبرگزاری شنو، به نقل روابطعمومی جشنواره موسیقی فجر، سالن کوشک هنر روز گذشته و از ساعت ۱۸:۳۰ میزبان گروهای سرود «اِسرا» و «نغمه سپیدار» بود.
این اجرا با تلاوت آیاتی چند از کلام الله مجید و پخش سرود جمهوری اسلامی ایران آغاز شد.
ابتدای این اجرا، مژده لواسانی مجری مطرح صدا و سیما به روی صحنه آمد و پس از خوشآمدگویی به حضار داخل سالن، از گروه پسران «اِسرا» به سرپرستی حکمت الله صادقی دعوت کرد تا به روی صحنه بیایند و قطعات خود را اجرا کنند.
گروه پسران «اِسرا» در این اجرا قطعات «ایران» «انتظار» و «عطر طاها» را اجرا کردند.
مبین دستباز، امیرمهدی شاه حسینی، یاسین رشیدی، احمد کریمی، حمیدرضا مرادی، سید یوسف حسینی، امیرمهدی کریمی، مصطفی غلامی، ابوالفضل علیپور، امیرعباس آقا براتی، امیرعلی طربناک، محمدکیان رضایی، متین قربانیان، محمدعارف کارخانه و محمدمهدی کلائی به سرپرستی حکمت الله صادقی اعضای گروه اِسرا را تشکیل دادند.
حکمتالله صادقی سرپرست گروه سرود «اِسرا» در گفتگویی کوتاه در مورد اجرای این گروه در جشنواره موسیقی فجر گفت: گروه اِسرا حدود ۱۸ سال است که در زمینه سرود و همخوانی با نوجوانان فعالیت میکند و در این مدت حدود ۵ هزار دانش آموز و هنرجو را آموزش دیدند و در حال حاضر ۲۰۰ نوجوان فعال در مجموعه ما مشغول فعالیت هستم. ما از سال ۱۳۸۴ فعالیت خودمان را آغاز کردیم و با توجه به ظرفیتی که ستاد برگزاری جشنواره به ما اعلام کردند، ۱۵ نفر از این عزیزان را گلچین کردیم و در این اجرا در کنار ما حضور داشتند. ضمن اینکه ما در ۱۸ سال گذشته نیز جزو نخستین گروههای سرود کشور بودیم.
وی ادامه داد: با توجه به اینکه اعضای گروه در مدت زمان کوتاهی تمرین کردند و خودشان را برای این دوره از جشنواره آماده کردند، آثار خوبی را اجرا کردند و در مجموع اجرای خوبی را شاهد بودیم و از اجرای بچهها کاملا راضی هستم. همچنین مربیهایی نیز در کنار گروه داریم از جمله آقایان علیرضا هاشمپور، صادق اشرفی و امیرحسین ترابی که کار تمرین با بچهها را برعهده دارند.
صادقی در پایان در مورد اهمیت بخش سرود جشنواره موسیقی فجر گفت: بخش سرود جشنواره موسیقی فجر تأثیر زیادی در استعدادیابی نوجوانان کشور دارد؛ زمانی که یک حرکت تشکیلاتی انجام میشود و نوجوانان را درگیر رقابت میکند، این موضوع هم در روحیه اجتماعی بچهها تأثیر میگذارد و هم اینکه حرکت قشنگی است. به هر حال همانطور که رهبر معظم انقلاب اسلامی فرمودند، باید سرودهایی را تولید کنیم که بچهها حتی در حین رفتن به مدرسه، آن را زمزمه کنند و این اتفاق در حال حاضر رخ داده است.
حضور نغمه سپیدار در جشنواره موسیقی فجر
پس از اجرای گروه «اِسرا»، نوبت به اجرای گروه دختران «نغمه سپیدار» به سرپرستی زهرا مجرد فرد رسید و مژده لواسانی از این گروه دعوت کرد تا به روی صحنه بیایند و قطعات خود را اجرا کنند.
گروه «نغمه سپیدار» در ابتدا قطعات «مهربونم» و «مدال افتخار» را اجرا کردند.
پس از اجرای این دو قطعه، موزیک ویدیو «هدیه اسباببازی» به خوانندگی «عبدالرضا هلالی» و «محمدحسین پویانفر» به آهنگسازی و تنظیم «احسان جوادی» برای حضار داخل سالن پخش شد. پس از پخش این موزیک ویدیو، از احسان جوادی آهنگساز و تنظیم کننده این اثر و همچنین آثار بیش از ۷۰۰ سرود مذهبی با اهدای لوح یادبودی، تقدیر به عمل آمد.
احسان جوادی در این مراسم، لحظاتی به صحبت پرداخت و اعلام کرد جدیدترین اثر وی با نام «سلام فرمانده ۳» با صدای «ابوذر روحی» امشب منتشر خواهد شد.
قطعه «بیا بابا» نیز آخرین قطعهای بود که گروه دختران «نغمه سپیدار» در روز دوم جشنواره اجرا کرد.
حلما محمدی، محدثه حسینی، یسنا سادات محمدی، فاطمه بهرامی، فاطمه زهرا رزاقی، محدثه رزاقی، محیا معززی، مائده معززی، دیانا بیات، الینا باقی، زهرا احمدبیگی، بشرا رضایی، ترنم میرزا حسینی، کوثر قلی پور، فاطمه قلی پور، سلما سلیمی، دینا تاجیک، معصومه خزلی، فاطمه دهقان، مطهره اصلی، مریم ستاری، پریسا یعقوبی، کوثر انصاری، حلما جلال الدینی، نازنین نجفی، یاسمین نجفی، رزا حسینی، عسل شمسعلی، آیسا عسگری، نازنین زینب دارابی، آتنا صارمی، نادیا ساجدی، فاطمه زهرا بهادری، مهسا کرمی، زهرا حیدرپناه، حلما اعرابیان، نرگس جمالی، نفیسه بیک زاده، ثنا توکلی، فاطمه رئیسی، حنانه شعیبی و ثنا کارگریان به سرپرستی زهرا مجرد فرد اعضای گروه دختران نغمه سپیدار را تشکیل دادند.
زهرا مجردفرد سرپرست گروه سرود دختران «نغمه سپیدار» در گفتگویی کوتاه در مورد اجرای این گروه در جشنواره موسیقی فجر گفت: به نظرم اجراهای امروز اجراهای بسیار خوبی بود و به نظرم تکخوانهای گروه اِسرا بسیار خوب بودند اما جمعخوانها مقداری فالش اجرا کردند. در گروه ما نیز بچهها در اجرای قطعه دوم مقداری ایراد داشتند اما به لحاظ فالشخوانی، به نسبت گروه اِسرا فالش کمتری داشتیم. اما در مجموع اجراهای خوبی را شاهد بودیم و تجربه خوبی بود و خوشحالم که در این دوره جشنواره موسیقی فجر حضور داشتیم.
وی ادامه داد: گروه نغمه سپیدار از سال ۱۳۹۸ فعالیت خودش را آغاز کرد و تاکنون حدود ۳۰ قطعه تولید کردیم که حدود ۱۵ قطعه از آن، تولید اعضای گروه بود و ۱۵ قطعه مابقی نیز بازخوانی آثار بود. ضمن اینکه گروه دختران نغمه سپیدار از ۶۰ نفر تشکیل شده که بازه سنی آنها از ۶ تا ۱۶ میباشد.»
مجرد فرد در پایان در مورد اهمیت بخش سرود جشنواره موسیقی فجر خاطرنشان کرد: به نظر من بخش سرود جشنواره موسیقی فجر بسیار ایده جذابی است به شرطی که تبلیغات خوبی در کشور انجام شود و مخاطب آن بیشتر شود. به نظرم باید زیبایی اجراها را به مردم نمایش دهند تا تبلیغ خوبی برای این بخش از جشنواره شود تا مخاطبین بیشتری در این بخش از جشنواره حضور داشته باشند.