تاریخ : شنبه, ۱ اردیبهشت , ۱۴۰۳ Saturday, 20 April , 2024
7
ارکستر «ایستگاه»

منظر متفاوتی از صلح را به جهانیان ارائه کنیم

  • کد خبر : 22698
  • ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۱ - ۱۲:۳۴
منظر متفاوتی از صلح را به جهانیان ارائه کنیم
ارکستر خصوصی «ایستگاه» که سابقه اجراهای زنده با ریچارد کلایدرمن و ناصر چشم آذر در ایران را دارد و کنسرت‌هایی را نیز در ایران روی صحنه برده است، از سوی دفتر بین‌المللی صلح IPD به عنوان سفیر این مجموعه در کشورمان معرفی شد.

.به گزارش خبرگزاری شنو، ارکستر خصوصی «ایستگاه» که سابقه اجراهای زنده با ریچارد کلایدرمن و ناصر چشم آذر در ایران را دارد و کنسرت‌هایی را نیز در ایران روی صحنه برده است، از سوی دفتر بین‌المللی صلح IPD به عنوان سفیر این مجموعه در کشورمان معرفی شد.

ارکستر «ایستگاه»

در بیانیه رسمی ارکستر «ایستگاه» به نقل از سرپرست ارکستر مهدی نوروزی درباره این عضویت. آمده است: ارکستر «ایستگاه» مفتخر است که عضویت خود را در دفتر صلح جهانی به اطلاع همگان برساند. صلح جهانی همواره یکی از دغدغه اصلی مجموعه خصوصی ایستگاه بوده. فعالیت‌های بسیاری را در راستای ترویج صلح از طریق زبان مشترک ملت‌ها یعنی هنر و برپایه موسیقی، در کارنامه خود به ثبت رسانده است. در نتیجه مذاکرات ارکستر «ایستگاه» با این سازمان که سال‌هاست در جهت خلع سلاح برای توسعه پایدار و جهانی بدون جنگ قدم برداشته است. چندین نوبل صلح جهانی را نصیب خود کرده است، بر آن شدیم تا منظر متفاوتی از صلح را به جهانیان ارائه کنیم.

مجموعه «ایستگاه» با قابلیت‌های هنری و ساختاری و جایگاهی که طی سال‌های اخیر در زمینه موسیقی و هنر به دست آورده، آمادگی خود را برای ادامه این مسیر مهم به عنوان سفیر IPB در ایران اعلام می‌دارد. در این جهت، اتاق فکر مجموعه «ایستگاه» فرصت‌هایی را شناسایی کرده است. که بتواند با جدیت به وظایف خود برای شناساندن فرهنگ و هنر ایرانی به جهانیان عمل کند. ارکستر «ایستگاه» حمایت خود را از هنرمندان و افراد فعال در زمینه صلح و پروژه‌های هم راستا اعلام می‌دارد تا دست به دست هم تصویر واقعی ایران زیبا و مردم صلح طلب ایران را به دنیا معرفی کنیم.»

دفتر بین‌المللی صلح (به اختصار IPB) در سال ۱۸۹۱ میلادی افتتاح و یکی از قدیمی‌ترین سازمان‌های مرتبط با صلح در جهان است. این سازمان در سال ۱۹۱۰ «برای پیوند جوامع صلح در کشورهای گوناگون» برنده جایزه نوبل صلح شد. پس از آن و تا سال ۲۰۱۲، یازده برنده جایزه صلح نوبل عضو این سازمان بوده‌اند.

انتهای پیام/

ثبت امتیاز
لینک کوتاه : https://shenonews.ir/?p=22698

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.